Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

1. Αυτοκίνητα που μπορεί να γίνει μετατροπή

Η μετατροπή του αυτοκινήτου σας σε υγραεριοκίνητο είναι μια απλή διαδικασία που θα πρέπει να γίνεται από εξουσιοδοτημένα συνεργεία, υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής σε όλα σχεδόν τα βενζινοκίνητα οχήματα.

 

2 . Χρόνος μετατροπής

Ανάλογα με τον τύπο του οχήματος η εγκατάσταση διαρκεί 1-2 ημέρες, καθώς εκτός από τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες πρέπει να γίνουν και αρκετές δοκιμές προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μονοήμερη μετατροπή μπορεί να γίνει στην περίπτωση που το αυτοκίνητο παραδοθεί, στις εγκαταστάσεις μας στις 8 η ώρα το πρωί και η παράδοση θα γίνεται 8 η ώρα το απόγευμα.


3 . Χωρητικότητα της δεξαμενής υγραερίου σε λίτρα

Τοποθετούμε την μεγίστη δυνατή χωρητικότητα δεξαμενής στα αυτοκίνητα που μετατρέπουμε, υπάρχουν δεξαμενές από 20 lit. έως 140 lit. και η πλήρωση της δεξαμενής δεν υπερβαίνει το 80% της χωρητικότητα της για λογούς ασφαλείας και αυτό γίνεται αυτόματα .

Που θα μπει η δεξαμενή υγραερίου;

Μπορεί να μπει σε 4 διαφορετικές θέσεις:

i. Κάτω από το αυτοκίνητο

ii. Στη θέση της ρεζέρβας μέσα στο χώρο αποσκευών

iii. Πίσω από τα καθίσματα των πίσω επιβατών

iv. Στο χώρο της καρότσας για τα επαγγελματικά φορτηγά.

 

4. Κίνδυνος έκρηξης δεξαμενής

Δεν υπάρχει κίνδυνος έκρηξης, διότι η ηλεκτροβαλβίδα που είναι εγκατεστημένη αν αυξηθεί η θερμοκρασία σε περίπτωση πυρκαγιάς η άλλων συνθηκών διαχέει το υγραέριο στη ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων με βενζίνη ο κίνδυνος έκρηξης με την βενζίνης είναι 50% , ενώ με υγραέριο είναι στο 8%.

Το σύστημα έχει βαλβίδα και όταν αυξηθεί η πίεση στην μπουκάλα τότε το απομονώνει και δεν επιτρέπει να ανέβει πάνω από ορισμένα Bar, αν υπάρξει διαρροή κόβει την παροχή από την ηλεκτροβάνα.

Από την διεθνή βιβλιογραφία δεν έχει αναφερθεί έκρηξη από υγραέριο σε αυτοκίνητο.

 

5.Εναλλαγή καυσίμου

Ο κινητήρας ξεκινάει με βενζίνη και η αλλαγή σε υγραέριο γίνεται αυτόματα όταν ζεσταθεί ο κινητήρας, έχουμε δε την δυνατότητα μέσω ενός διακόπτη να αλλάξουμε το καύσιμο.

Τι θα συμβεί αν τελειώσει το υγραέριο εν κινήσει;

Τίποτα. Το σύστημα θα γυρίσει αυτόματα σε βενζίνη χωρίς να σβήσει ο κινητήρας, ακόμα και σε μεγάλες ταχύτητες.

Πάντα θα πρέπει να έχουμε βενζίνη στο ρεζερβουάρ.

 

6.Διαφορές στην τροφοδοσία καύσιμου στον κινητήρα σε σχέση με την βενζίνα

Δεν διαφέρει κατά πολύ από τον εργοστασιακό τρόπο τροφοδοσίας καύσιμου, απλά γίνεται και ελέγχεται από διαφορετικές μονάδες .

Φεύγει σε υγρή μορφή από την δεξαμενή με πίεση περίπου 3.5bar, και πηγαίνει στον υποβιβαστή οπού μετατρέπεται σε αέριο και μέσω του διανομέα στέλνεται στους ψεκαστήρες οι οποίοι ελέγχονται από τον εγκέφαλο του συστήματος.

Ο εγκέφαλος που τοποθετείται σε σειρά με τον εργοστασιακό, στην ουσία "διαβάζει" τους χάρτες καυσίμου και στέλνει το αντίστοιχο μείγμα.

 

7. Η υγραεριοκίνηση θα μου δημιουργήσει φθορά στις βαλβίδες ή στην λίπανση του κινητήρα;

Σχετικά με τη φθορά του κινητήρα και την λίπανση ως αποτέλεσμα από την υγραεριοκίνηση οι κινητήρες αν συντηρούνται σωστά δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τις βαλβίδες ή την λίπανση του κινητήρα όταν το υγραέριο χρησιμοποιείται ως εναλλακτικό καύσιμο, εναλλακτικά σε διαφόρους τύπους αυτοκινήτων μπορούμε να τοποθετήσουμε λαδιέρα για την λίπανση .

 

8 . Αν κοπεί ή τρυπήσει το σωληνάκι τροφοδοσίας υγραερίου στην περίπτωση που ακουμπήσει το σασί του αυτοκινήτου σε κάποιο κράσπεδο, χαντάκι κλπ τι γίνεται;

Μια ειδική βαλβίδα που βρίσκεται στη δεξαμενή θα αντιληφθεί άμεσα την αθρόα παροχή υγραερίου και θα την διακόψει αυτόματα.

 

9 . Υπάρχει κίνδυνος έκρηξης του αυτοκινήτου μετά από σύγκρουση ή φωτιά;

Όχι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος έκρηξης. Ειδικές βαλβίδες και ειδικά συστήματα ασφαλείας φροντίζουν, και δεν έχει αναφερθεί μέχρι σήμερα διεθνώς έκρηξη σε αυτοκίνητο που να προέρχεται από την υγραεριοκίνηση του .

 

10.Γιατί να κάνω την μετατροπή στην εταιρεία σας;

Διότι είμαστε ένα συνεργείο που οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι. Έχουμε μεγάλη εμπειρία ακόμη δε περισσότερο δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι εμάς εμπιστευτήκαν πολύ μεγάλες εταιρείες και έκαναν την μετατροπή του στόλου των οχημάτων τους σε μας.

 • Ασφάλεια
  Το υγραέριο είναι πολύ ασφαλές. Η πλήρωση της δεξαμενής υποχρεούται από το νόμο να φτάνει έως το 80% προκειμένου να μένει ωφέλιμος χώρος, σε περίπτωση…
  περισσότερα...
 • Λειτουργία Συστήματος
  Το υγραέριο (LPG) αποθηκεύεται συμπιεσμένο σε υγρή μορφή. Αποθηκεύεται, υπό πίεση ώστε να βρίσκεται σε υγρή κατάσταση και να καταλαμβάνει το λιγότερο δυνατό χώρο. Τα…
  περισσότερα...
 • Τιμές
  ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ   Τα Καλύτερα Που Υπάρχουν Στην Καλύτερη Τιμή
  περισσότερα...